Verkoopondersteuning

Verkoopondersteuning

Cool Wave violen zijn bijzondere violen. Daarom wordt Cool Wave niet zomaar een viool genoemd, maar Cool Wave Violen. De promotie van Cool Wave is in volle gang. Met het Cool Wave merk ontstaat een eigentijdse, aansprekende presentatie. Profiteer en doe mee met de campagne!

Het ondersteunende promotiemateriaal is verkrijgbaar in vier talen, waaronder Nederlands, en een meertalige uitvoering. Daarvoor werken wij samen met onder andere Floramedia en toonaangevende leveranciers van potten. Het programma is direct verkrijgbaar bij diverse plantenleveranciers of rechtstreeks bij de meewerkende leveranciers van POS materialen.

Wij hebben het Cool Wave concept al compleet uitgewerkt en veelal op voorraad beschikbaar. Voor Cool Wave marketing materialen betaalt u dan ook geen royalties, hoeft u geen grote aantallen aan te schaffen en is de levertijd kort.

U kunt er eenvoudig weg naar vragen bij uw plantenleverancier, direct bij uw leverancier van potten en marketing materialen of contact met ons opnemen voor meer informatie. Het Wave team helpt u graag verder.

Kijk bij het volledige overzicht, ga direct naar het assortiment potten of kijk bij het complete programmaoverzicht van onder meer labels, banners en torens. Of download de brochure.

Wilt u een Wave programma ontwikkelen met een eigen invulling of met uw eigen leverancier van promotiemateriaal? Klik dan hier.