Het gebruik van de webshop

Het gebruik van de webshop

Voor de ontwikkeling van ondersteunend promotiemateriaal zoals labels, banners en potten, werken wij samen met diverse leveranciers, die wellicht ook bij u bekend zijn en waar u mogelijk al klant bent. Zij verzorgen de orders en de leveringen bij u op het bedrijf. Door onze samenwerking met deze bedrijven zal in vrijwel alle gevallen het door u gewenste promotiemateriaal op voorraad beschikbaar zijn.

Voor meer informatie, beschikbaarheid en orders heeft u de volgende opties:

  1. Vraag uw vertegenwoordiger van zaadgoed of plantmateriaal welke promotiematerialen zij kunnen meeleveren bij uw orders.
  2. Indien u al klant bent bij één van de bedrijven die promotiemateriaal leveren, vraag dan uw vertegenwoordiger van dat betreffende bedrijf.
  3. U kunt promotiemateriaal bestellen via de webshop. Deze webshop wordt verzorgd door Floramedia. De link naar de webshop brengt u naar de site van Floramedia. Via de webshop van Floramedia kunt u ook uw aanvraag voor potten van de leveranciers Modiform, Desch en Teku/Pöppelmann insturen. U hebt voor deze webshop een inlogcode nodig, die u kunt aanvragen bij Floramedia.  Ga naar de webshop van Floramedia.
  4. Stuur uw vragen over beschikbaarheid of orders naar ons toe. Wij nemen contact met u op en sturen uw order door naar de juiste leveranciers. Stuur een bericht.

Download het overzicht en de (advies-) prijslijst

Overzicht van promotiematerialen op de Wave-website

Met het Wave merk kunt u uw eigen ontwerp maken voor uw persoonlijk Wave promotieprogramma. Hebt u een andere leverancier voor potten, labels of ander marketing materiaal waarmee u wilt samenwerken, ook dan helpen wij u graag. Wilt u andere vormen of maten toepassen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.