Winkelvinder welkome aanvulling voor tuincentra

Geschreven op 01-02-2013

De uitbreiding van de Wave website met de winkelvinder voor de nieuwe Cool Wave hangviolen is door retailers met open armen ontvangen. De site zorgt ervoor dat meer mensen de weg naar de dichtsbijzijnde winkel met Cool Wave weten te vinden. Daarmee profiteren aangemelde bloemisten en tuincentra extra van de lopende campagne.

De website www.wave-rave.eu is met de introductie van Cool Wave violen compleet vernieuwd. De winkelvinder is recent toegevoegd en biedt consumenten informatie waar Wave producten te koop zijn. Retailers die Cool Wave of Wave aanbieden kunnen hun locatie eenvoudig aanmelden via de site.

PanAmerican Seed, de drijvende kracht achter de wave-rave.eu website en achter de Wave Facebookpagina, is blij met de ontwikkelingen rondom de vernieuwde site. Marketing manager Jeroen W. Ravensbergen daarover: “De nieuwe winkelvinder is een aanwinst waar iedereen van profiteert: tuinders, handelaren, retailers en consument. En dat geldt niet alleen voor de winkelvinder, maar voor de hele website. De site is overzichtelijk en compleet. We hebben ons uiterste best gedaan de site bruikbaar te maken voor producenten, verkopers en eindgebruikers. Er is dan ook voor ieder wat wils.”

Voor de ontwikkeling van de site is gebruik gemaakt van de ervaringen in Amerika, waar Wave al lange tijd een gevestigde naam is. De herontwikkeling is in een periode van drie maanden tot stand gekomen en het onderhouden ervan is buitengewoon eenvoudig.

Ravensbergen licht toe: “Dit moderne systeem maakt het heel makkelijk om informatie op de site af te stemmen op land, taal en doelgroep, inclusief de informatie op de Facebook pagina’s. Met een eigen generator voor QR-codes worden nu zelfs zeer locaal gebonden activiteiten ontwikkeld die deelnemers exact naar de juiste informatie leiden.”

De introductie van de nieuwe hangviolen die dit jaar aan de Wave familie zijn toegevoegd, is de aanleiding voor de herontwikkeling van de Wave website. Cool Wave violen zijn zeer geschikt voor Europa omdat ze al in het najaar kunnen worden geplant, strenge winters beter overleven en al vroeg in het voorjaar weer opnieuw bloeien.  Het komende voorjaar staan de Cool Wave violen opnieuw in de winkels.

Nogmaals Ravensbergen: “Met deze aanvulling op de Wave familie werd het tijd voor een modernisering van de site, waarmee tegelijkertijd tegemoet wordt gekomen aan het hedendaags gebruik van internet, websites en social media.”

De bezoeker van www.wave-rave.eu komt terecht op de site van zijn of haar land, maar kan ook kiezen voor andere talen of regio’s. Afhankelijk van de informatie die men zoekt, kiest men voor tuinder, retailer of consument om vervolgens alle relevante informatie te vinden.

Tuinders vinden er onder meer actuele teeltinformatie, voor retailers is vooral de verkoopondersteuning interessant en consumenten komen er te weten hoe zij het beste uit Wave kunnen halen.

De nieuwe winkelvinder is inmiddels live! Om een locatie toe te voegen hoeven retailers slechts een bezoekje te brengen aan www.wave-rave.eu en daar hun informatie opgeven.


Deel dit artikel


Plaats een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.