Wave en Cool Wave winnen Floraliën prijs

Geschreven op 20-05-2014

Tijdens Floraliën 2014 zijn Wave petunia's en Cool Wave violen bekroond met een internationale prijs voor mooiste perkplanten. Meer dan 75.000 mensen bezochten de Floraliën in Den Bosch en namen een kijkje in de verschillende tuinen van Wave en Cool Wave.

Het was het eerste jaar dat de Floraliën in Nederland werd gehouden. Een ideale locatie voor Wave en Cool Wave om zich aan een groot publiek te laten zien. De reacties van het publiek en de jury van Floraliën waren enthousiast.

Prijswinnende collectie
Het Wave-team had verschillende tuinen aangelegd voor de violen en petunia’s. Op een golvende ondergrond vormden de Cool Wave violen een letterlijke bloemenzee. Deze hangviool voorziet in de behoefte van veel mensen om een gemakkelijk te onderhouden, breed uitwaaierende en langbloeiende plant te hebben. Tijdens de Floraliën konden bezoekers de nieuwste kleuren van Wave petunia’s zien, in een park met een meters hoge ‘petuniaboom’. De warme roodtinten Burgundy Velour, Berry Velour en Red Velour trokken veel aandacht.

Floraliën werd van 9 tot en met 18 mei gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Heb je het gemist? Hieronder zie je een kleine impressie.

 

 


Deel dit artikel


Plaats een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.