Rob Verlinden demonstreert Cool Wave

Geschreven op 24-03-2014

Niemand minder dan Rob Verlinden, bekend van onder andere Rob’s grote tuinverbouwing, was bij de viering van het 25-jarig bestaan van Groenrijk Hans Menken. Hij maakte diverse bezoekers blij met de nieuwe hangende Cool Wave violen. Hij maakte spectaculaire kleurcombinaties en deelde ze uit aan de bezoekers van zijn demonstratie.

Rob Verlinden liet weten dat hij deze hangviolen thuis heeft geprobeerd en er erg enthousiast over is. Cool Wave violen waaieren breed uit en hebben grote bloemen. Ze doen het goed in hangmanden, potten of in de volle grond. Cool Waves groeien uit tot 75 cm breed en produceren een massa prachtige bloemen. Dit maakt de Cool Wave violen zo bijzonder.

Nieuwste kleur

Tijdens de show maakte Rob Verlinden plantcombinaties met de gele en witte violen, die het altijd goed doen. Maar ook demonstreerde hij de nieuwste kleur van Cool Wave: Blueberry Swirl. Deze zachtgele bloemetjes hebben een blauw randje en vormen een kleurrijk geheel. Wie de Blueberry  Swirl zelf wil hebben, moet nog geduld hebben tot het najaar. Vanaf dan is deze nieuwste Cool Wave bij diverse tuincentra te koop.

Waar vind je Cool Wave?

De andere zes kleuren zijn nu al te koop bij diverse tuincentra. Gebruik de winkelvinder voor een overzicht van de verkooppunten, of vraag naar Cool Wave bij een tuincentrum bij jou in de buurt. Kijk op Facebook en de website voor meer verzorgingstips.

Een foto impressie van de demonstratie bij Groenrijk Hans Menken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deel dit artikel


Plaats een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.