Ontdek de nieuwste kleuren bij Floraliën

Geschreven op 06-05-2014

Heeft u uw bezoek aan Floraliën al gepland? Van 9 tot en met 18 mei kunt u de nieuwste kleuren van Cool Wave violen en Wave Petunia’s ontdekken bij ’s werelds grootste bloemen en planten expo in de Brabanthallen in Den Bosch.

Heeft u ooit honderden Cool Wave violen en Wave petunia’s bij elkaar gezien? In hal 6 ligt een prachtige bloemenzee op u te wachten. In een heuse tuinopstelling doet u inspiratie op voor hoe u deze breed uitwaaierende en veel bloemige planten in uw eigen tuin kunt toepassen. En in hal 1 zult u versteld staan van het diepwarme ‘Velourstapijt’ van Wave Petunia. Berry Velour, Burgundy Velour en Red Velour behoren tot het nieuwste kleurenpallet van Wave. Met de 4 meter hoge boom vol petunia’s kunt u de stand niet missen. Ook ontdekt u tijdens de Floraliën de allernieuwste kleuren van Cool Wave: de frisse zomerse Blueberry Swirl en de warme Red Wing violen.

Floraliën
Het is voor het eerst dat deze internationale bloemen en planten expo van 40.000 m2 in Nederland is. In het buitenland trekt dit evenement honderdduizenden bezoekers. Het is een fantastische ontdekkingstocht voor jong en oud met proeverijen en demonstraties. Een bijzondere belevenis die u niet mag missen!

Waar: Brabanthallen in Den Bosch
Wanneer: Van 9 tot en met 18 mei 2014, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur geopend
Kosten: Koop nu uw ticket in de voorverkoop (t/m 8 mei) en betaal slechts € 12,50 p.p. (korting € 5,- p.p.). Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. 

Kijk voor meer informatie op www.floralien.nl

Een voorproefje van de nieuwste kleuren van Wave petunia: Red Velour, Berry Velour en Burgundy Velour.

 


Deel dit artikel


Plaats een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.