Meer dan alleen een viool

Geschreven op 01-08-2013

Het afgelopen jaar is het Wave team druk bezig geweest met de promotie van Cool Wave violen. Promotie die onder andere plaatsvindt via online media als Facebook en pinterest.  Via deze media kunnen consumenten hun ervaringen met Cool Wave uitwisselen, ideeën opdoen en foto’s bekijken voor inspiratie. Ook kunnen ze lezen wat andere consumenten van Cool Wave vinden.

De Cool Wave violen zijn inmiddels al bijna een jaar beschikbaar het is tijd om eens te kijken wat de tuinliefhebbers op Facebook er eigenlijk van vinden. Door menig van hen worden Cool Wave violen aangeduid als vrolijk en mooi. De diverse kleuren worden omschreven als ronduit schitterend en men zou ze zo op tafel zetten. Cool Wave wordt, zo blijkt uit de vele reacties,  ronduit prachtig gevonden. Sommige foto’s zijn inmiddels al honderden keren gedeeld, het populairste bericht is door meer dan 100.000 mensen gezien.

Het Wave Team heeft afgelopen jaar ook veel Cool Wave kado gedaan. Steevast komen de blijde ontvangers er bij een volgende ontmoeting op terug. Zomaar een paar reacties. Cool Wave is meer, veel meer dan alleen een viool. Consumenten vinden het “de zomer in een pot”, “een zonnetje in de regen” en “lentekriebels in de herfst”. Een sfeermaker die direct je tuin opvrolijkt en je een lach op je gezicht geeft.

Wilt u ook ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze Facebook pagina of pinterest site.


Deel dit artikel


Plaats een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.