Debuut optreden voor Cool Wave violen bij RTL

Geschreven op 29-03-2013

Cool Wave violen maken zondag 31 maart hun debuut op de Nederlandse TV bij RTL. Tweehonderd potten verfraaien de studio van de TV-show van Carlo en Irene. De uitzending van RTL4 begint om 17.25.

De introductie van de nieuwe Cool Wave violen dit voorjaar kan niet onopgemerkt verlopen. Het breed uitgroeiende karakter maakt dat deze violen anders zijn dan alle andere violen. Cool Wave waaiert uit en groeit over de randen van de potten en manden heen, waardoor ze deze mooier bedekken. Ook zijn Cool Wave violen beter bestand tegen de winterse omstandigheden. “Al die voordelen moeten alle  liefhebbers van violen weten”, vinden veredelaar PanAmerican Seed en producent Peter van der Plas: “En de nieuwe hangviolen zijn al beschikbaar in zes kleuren.”

Voor Cool Wave bestaat een eigen website www.wave-rave.eu, naast een snelgroeiende Facebook community, met achtergrondinformatie, inspiratie en verzorgingstips. Het Wave team heeft zich al diverse malen gepresenteerd op roadshows bij tuincentra en tuinbeursen. Her en der verschijnt Cool Wave als “guerilla” in het landschap rondom de Keukenhof. Nu volgt dan het eerste TV-optreden bij Carlo en Irene.


Deel dit artikel


Plaats een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.