Cool Wave Violen On Tour bij Intratuin

Geschreven op 07-03-2013

Het Cool Wave team is dit voorjaar On Tour bij diverse vestigingen van Intratuin. De ‘Cool Wave Road Show’ bezoekt op respectievelijk  9, 16 en 30 maart de Intratuin tuincentra in Almelo, Hilversum en Meppel. De nieuwe Cool Wave violen groeien breed uit  waardoor ze beter geschikt zijn voor hangmanden en potten dan standaardviolen. “En dat moet verteld worden”, vindt het Cool Wave team. Cool Wave violen zijn ook meer winterhard. Maar door hun vroege en rijke bloei zijn het vooral echte voorjaarsbodes, ongeacht de maartse sneeuw en kou.

 Mooiere hangmanden
Violen zijn en blijven geliefde voorjaarsbloemen. De nieuwe generatie violen met de naam Cool Wave geven al vroeg in het voorjaar nieuwe kleur aan de tuin, of ze nou geplant zijn in herfst, winter of voorjaar. Ze zijn ideaal voor potten en hangmanden, omdat ze ruim vertakken en zijwaarts groeien. Ze groeien rijkelijk over de randen van potten en manden heen en bedekken zo in tegenstelling tot alle andere violen de potten. Het is de meest groeikrachtige, breed uitwaaierende hangviool. Ook in de volle grond groeit en bloeit Cool Wave uit tot een kleurrijk bloementapijt. Cool Wave verdraagt strenge winters en kan extreme temperaturen tot -25°C overleven. Sneeuwbuien en afwisselende vorst doorstaat Cool Wave moeiteloos. En Cool Wave is eenvoudig in het gebruik, de beste garantie voor succes.

On Tour
Het Cool Wave team is tijdens de tour gemakkelijk te herkennen. Tussen 12.00 en 15.00 laat het team zien hoe Cool Wave groeit en bloeit, vertelt, beantwoordt vragen en geeft tips over violen. Voor de kinderen zijn er kleurwedstrijden en puzzelacties. Wie een Cool Wave viool meeneemt, kan meedoen met de fotowedstrijd voor de mooiste, leukste of aardigste Cool Wave foto van dit voorjaar. Natuurlijk zorgt het team er voor dat  kennismaken met Cool Wave op deze zaterdagen extra aantrekkelijk is. Zet daarom zaterdag 9 maart, 16 maart of 30 maart in de agenda. 


Deel dit artikel


Plaats een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.